29,5ml

Wereldwijd wordt Angelus leerverf geroemd als de allerbeste leder verf voor het beschilderen of airbrushen van lederen materialen. Hoewel Angelus verf ontworpen is voor bewerking op glad leer, wordt de verf ook gebruikt om op katoenen en nubuck schoenen te verven. Om bijvoorbeeld beige vans te schilderen tot blauwe vans.
De verf is uitermate geschikt voor bewerking op schoenen, laarzen, slippers, tassen, jassen, riemen, meubels, rijvoertuig onderdelen en andere lederen oppervlakken. Angelus verf is dus zeer geschikt om bijvoorbeeld een bruine leren jas om te toveren tot een rood leren jasje. De verf is ook geschikt voor leer reparatie. Door de unieke samenstelling van Angelus lederverf hecht de verf zich diep in lederen oppervlakken. Spuitbus verf is er niets bij. De verf is kras- en waterbestendig, zeer flexibel en van nature erg elastisch. De verf brokkelt- of breekt niet, laat niet los, geeft niet af en laat ook geen verfstrepen achter na beschildering. Het is geen enkel probleem om verschillende kleuren met elkaar te mengen. De verf is ook geschikt voor decoratieve doeleinden op leren meubelen

Bevat een kwast aan de onderzijde van de dop, ideal voor decoratie en restauratie klusjes.

Artikelen 1 tot 20 van 75 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikelen 1 tot 20 van 75 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Bent u op zoek naar 29,5ml? Wij hebben een ruim assortiment 29,5ml. Bent u op zoek naar een specifiek artikel en staat deze niet op onze website? Neemt u dan a.u.b. contact met ons op.