Hoooked Zpagetti

bollen_klein

Waarom Hoooked?

Hoooked is ontstaan vanuit een passie voor mode, creativiteit en duurzaamheid.Het zorgt dus ook voor stijlvol hergebruik van restmaterialen.  Deze textiele restmaterialen kunnen echt volledig worden omgezet in nieuwe en creatieve accessoires.
Let’s cradle and create with Hoooked zpagetti! 
 

Altijd up-to-date collectie

Door goede contacten binnen de mode- en textielindustrie en via verschillende importkanalen is Hoooked Zpagetti in staat om continu en exclusief voor Europa een betaalbare en steeds wisselende kleurencollectie Hoooked Zpagetti te leveren. Dat betekent dat wij deze steeds nieuwe modekleuren en wisselende dessins in het assortiment hebben, zodat jij steeds nieuwe inspiratie kan opdoen voor je eigen handmades.

Hoooked Zpagetti in onze winkel verkrijgbaar

Omdat wij een zéér complete en steeds wisselende collectie Hoooked Zpagetti hebben is het voor ons
helaas niet mogelijk om iedere bol apart in onze webwinkel te zetten.
Natuurlijk bent u van harte welkom in onze winkel om ons ruime aanbod te komen bekijken.

Tassenbeugels en -sluitingen zijn wel verkrijgbaar in onze webwinkel.

NIEUW Hoooked Ribbon XL

Stijlvol hergebruik van restmaterialen is de basis voor Hoooked. Ribbon XL is een toevoeging op Zpagetti en wordt aangeboden in een vast kleurenassortiment.  Ribbon XL is een dikke, lichtgewicht draadstof gemaakt van 100% recycle vezels..  Door de bijzondere lichte structuur is Ribbon XL geschikt voor het maken van kleding, homedeco en modeaccessoires.Geen producten gevonden voor deze selectie.