Account aanmaken of Inloggen

Winkelwagen 0
€ 0,00

Verf

Waarom is goede verf belangrijk?
Wanneer u verf koopt van mindere kwaliteit zult u dit zien wanneer u dit op het doek aanbrengt. De verf is minder mooi van glans en bestaat uit minder heldere pigmenten.
De verf is daardoor ook minder goed te mengen. En zal snel een vieze bruin/grijze kleur geven. Verf die goed gepigmenteerd is blijft helder van kleur, waardoor u met een paar primaire kleuren al heel veel mooie kleuren kunt mengen.

 

Ik ben een amateur schilder moet ik dan ook goede verf gebruiken?
Juist wanneer u nog niet zoveel kennis heeft van kleuren en verfsoorten is het belangrijk dat u goede verf gebruikt. U kunt de kleuren namelijk verschillende keren mengen waardoor nog steeds een mooie kleur zichtbaar is. Bij goedkopere verfsoorten is dit niet het geval en zult u dus meerder kleuren moeten kopen. Tevens zal de verf naar enige tijd verkleuren waardoor u geen mooi resultaat heeft kunnen bereiken.

 

Mijn kinderen vinden het leuk om te schilderen wat voor verf moet ik dan gebruiken?
Om toch goede verf te gebruiken voor uw kinderen, kunt u schoolverf kopen. Dit is goede verf in bussen van 1 liter. Deze verf is van goede kwaliteit en zijn te mengen met andere kleuren. Zo hoeft u maar een paar flessen aan te schraffen en kunt u toch veel verschillende kleuren mengen.

 

Geen producten gevonden voor deze selectie.