Account aanmaken of Inloggen

Winkelwagen 0
€ 0,00

Veel gestelde vragen

Crisco shortening
Crisco is een plantaardige vet of shortening.
Toepassingen zijn divers, bijvoorbeeld:
- Bij het uitrollen van gumpaste om plakken te voorkomen
- Om uitstekers in te vetten, indien nodig
- Om fondant soepeler te maken bij kneden

 

Funcakes Eiwitpoeder
Eiwitpoeder: maakt rauw eiwit overbodig! Om Royal Icing te maken, neem je 10 gram eiwitpoeder, 60 gram water en een mespuntje citroenzuur.

 

JEM Petal Base - Shortening
JEM Petal Base is een plantaardige vet of shortening, verpakt in 50 gram. Vergelijkbaar met bijvoorbeeld Crisco of Trex shortening fat.


Toepassingen zijn divers, bijvoorbeeld:
- Bij het uitrollen van gumpaste om plakken te voorkomen
- Om uitstekers in te vetten, indien nodig
- Om fondant soepeler te maken bij kneden

 

JEM Petal Glue/eetbare lijm
Eetbare lijm, zeer handig om delen marsepein en fondant aan elkaar, of direct op de taart, goed vast te zetten. Ook zeer geschikt voor 3D figuurtjes. Met fijne kwast aanbrengen en direct vastplakken. Doorroeren voor gebruik, na opening bij voorkeur koel bewaren.

 

JEM Petal Powder/Tylose
JEM Petal Powder/Tylose wordt gebruikt om fondant en marsepein harder en steviger te laten worden. Verpakt in afsluitbaar stevig kunststof potje.

Bewerking: 2 theelepels Tylose op 500 gram marsepein of fondant. Poeder erdoor kneden en laat minimaal 2 uur rusten, luchtdicht verpakt. Hierna is het nog prima kneedbaar, perfect te vormen en het wordt steviger na modelleren. Het verkregen mengsel met fondant wordt ook wel \'modelling paste\' genoemd.

 

Perfect voor figuurtjes, bloemen waarvan de randjes moeten opstaan of bijvoorbeeld om letters of cijfers na uitharden rechtop te zetten op je taart!

 

Sugarflair Rejuvenator Spirit - Alcohol
Sugarflair Rejuvenator Spirit is een alcohol geschikt voor verwerking in voedsel. Te gebruiken om van kleur- of glanspoeders een verfje te maken, maar ook geschikt als lijm om bijvoorbeeld fijne gumpaste bloemblaadjes aan elkaar te plakken.

 

Wilton Bake Easy Non-Stick Spray
Wilton Bake Easy is een spray waarmee je de bakvorm invet. Deze makkelijke non-stick spray zorgt dat de taart makkelijk loslaat, zodat de taart gladder blijft. Kan gebruikt worden voor vele doeleinden in bakken en koken.

 

Ballina Fondant Glazuur
De Ballina Fondant Glazuur is een voordelige, lekkere en makkelijke fondant in kiloverpakking. Klein beetje water erbij, even in de magnetron of au bain marie opwarmen, wat roeren en je kunt je cakejes indopen. Het droogt goed op en is eenvoudig te kleuren of te voorzien van een smaakje met wat smaakstof. De glans wordt wel mooier indien au bain marie opgewarmd in plaats van de magnetron. Produkt houdt een wat zachte structuur na opdrogen. De hoeveelheid van 1 zakje van 1 kilo is voldoende voor circa 60 cupcakes.

 

Wilton Gum Paste Mix
Met deze Wilton Mix voor Gumpaste maak je zelf in een handomdraai je eigen Gumpaste/Flowerpaste. Je voegt water toe aan de mix en dan kneden. Je kunt het ook in gedeeltes gebruiken.

Wilton Piping Gel
Een grote pot heldere gel om mooie effecten te creëeren bij het decoreren van een taart via diverse technieken. Perfect om bijvoorbeeld dauwdruppels of water-effecten te maken, maar denk ook aan het opbrengen van een ouwelplaatje op de taart; het plakt goed en omdat het helder is blijft het plaatje mooi. Verder bijvoorbeeld ook om als afbakening te gebruiken voor een plaatje op de taart; maak eerst een belijning met pipinggel, waarna je het met kleur invult zonder dat je lijntjes ziet. Te gebruiken in combinatie met een spuitzak. Inhoud 280 gram.

 

FunCakes Rolfondant Marshmallow Wit
FunCakes Rolfondant is extreem flexibel, soepel en makkelijk in gebruik door een fijne structuur en kneedbaarheid. Ook blijft het vrij lang zacht, zodat het tijdens bewerking niet opdroogt. Uiteindelijk krijgt het een hardere toplaag door uitharding aan de lucht. Kleur is hagelwit. Met een heerlijke Marshmallowsmaak. Voor een ronde taart van 24/26cm heb je circa 500 gram nodig om de taart in zijn geheel te kunnen bekleden.

 

FunCakes Rolfondant Vanillesmaak Wit
FunCakes Rolfondant is extreem flexibel, soepel en makkelijk in gebruik door een fijne structuur en kneedbaarheid. Ook blijft het vrij lang zacht, zodat het tijdens bewerking niet opdroogt. Uiteindelijk krijgt het een hardere toplaag door uitharding aan de lucht. Kleur is hagelwit. Met een heerlijke Vanillesmaak. Voor een ronde taart van 24/26cm heb je circa 500 gram nodig om de taart in zijn geheel te kunnen bekleden.

 

 

Pettinice Extra Wit Rolfondant
Goede kwaliteit uitrolbare extra witte fondant van het merk Pettinice. Deze stevige fondant hardt uit na verwerking. 

 

RegalIce Marshmallow Rolfondant
Marshmallow Fondant van RegalIce, een combinatie van hagelwitte rolfondant met een lekkere Marshmallowsmaak. Met name geschikt om te bekleden, door zijn zachte, flexibele structuur. Hardt enigszins uit in de buitenlucht. Voor een ronde taart van 24/26cm heb je circa 500 gram nodig om de taart in zijn geheel te kunnen bekleden.

 

RegalIce Rolfondant

De Professional RegalIce is makkelijk in gebruik door een soepele structuur en kneedbaarheid. Produkt hardt uit na verwerking. Kleur is hagelwit. Voor een ronde taart van 24/26cm heb je circa 500 gram nodig om de taart in zijn geheel te kunnen bekleden.

 

FunCakes Marsepein Wit

Amandelmarsepein in rolkwaliteit. Deze marsepein is lekker van smaak en prima geschikt om uit te rollen. Nu nog fijner van textuur, steviger na uitrollen en een fijne blanke kleur. Ideaal als taartdecoratie en een uitstekende basis om zelf mooie kleuren te maken met levensmiddelenkleurstof. Voor een ronde taart van 24/26cm of een vierkante taart van 20x20cm heb je circa 500 gram marsepein nodig om te bekleden.

 

FunCakes Marsepein Blank 1:3 Rolkwaliteit
Heerlijke amandelmarsepein in rolkwaliteit. Deze marsepein is heerlijk van smaak voor de liefhebbers van marsepein en amandelsmaak en prima geschikt om uit te rollen. Fijn van textuur, stevig na uitrollen en een fijne blanke kleur. Ideaal als taartdecoratie en een uitstekende basis om zelf mooie kleuren te maken met levensmiddelenkleurstof. Voor een ronde taart van 24/26cm of een vierkante taart van 20x20cm heb je circa 500 gram marsepein nodig om te bekleden.

 

FunCakes Marsepein Blank 1:4 Rolkwaliteit
Amandelmarsepein in rolkwaliteit. Deze marsepein is lekker van smaak en prima geschikt om uit te rollen. Nog fijner van textuur, steviger na uitrollen en een fijne blanke kleur. Ideaal als taartdecoratie en een uitstekende basis om zelf mooie kleuren te maken met levensmiddelenkleurstof. Voor een ronde taart van 24/26cm of een vierkante taart van 20x20cm heb je circa 500 gram marsepein nodig om te bekleden.

 

FunCakes Marsepein
Gekleurde FunCakes marsepein. Wil je een lichter kleur dan kun je het eenvoudig met blanke marsepein vermengen.
Voor een ronde vorm van 24/26cm of vierkante vorm van 20X20cm heb je circa 500 gram marsepein nodig om de gehele taart te kunnen bekleden.

 

Zeelandia Marsepein Blank 1:3 Rolkwaliteit
Zeelandia Marsepein in rolkwaliteit, geproduceerd volgens de Duitse Lubecker methode, met een verhouding amandelen tot suiker 1:3. Voor de grootverbruiker.

 

Wilton Ready-to-use Icing Tube
Deze Icing Tube is kant en klaar voor gebruik. Alle Wilton spuitmondjes zijn direct op de tube te gebruiken in combinatie met een Wilton Coupler Ring (niet bijgeleverd) of gebruik de Wilton Icing Tube Tip Set. Gemakkelijk en schoon. Ideaal voor de kleinere icingdecoraties en voor het schrijven van tekst, trekken van lijnen, bolletjes, puntjes en sterretjes. Door de afsluitbare dop is het meerdere malen te gebruiken en goed te bewaren. De icing hardt niet uit. Inhoud 125 gram. 
Let op! Tube is exclusief spuitmondjes en coupler rings. Deze zijn los verkrijgbaar.

 

FunCakes Mix voor Biscuit
Deze (kapsel)mix is gemaakt van ambachtelijk banketbakkerskwaliteit. Aan de mix voeg je alleen nog maar eieren, water en eventueel wat citroenrasp naar smaak toe voor een heerlijke taart als basis. Je bakt een mooie egale, luchtige en overheerlijke taartbodem om daarna van hartelust te decoreren! De kiloverpakking is voldoende voor 3 ronde taarten van circa 26/28cm of 4 ronde taarten van 22-24cm.
Tip: Voor een heerlijke chocoladebiscuit 40 gram cacao, 20 gram poedersuiker toevoegen en ongeveer een half ei. Nog lekkerder is om gesmolten of geraspte chocolade toe te voegen.

 

FunCakes Mix voor Botercrème
Met deze FunCakes Botercrèmemix maak je een prachtige witte botercrème van banketbakkerskwaliteit. Nog toe te voegen per 100 gram mix: 100 gram poedersuiker, 200ml water en 250 gram boter. Eventueel restanten zijn in de vriezer prima te bewaren.

 

FunCakes Mix voor Brownies
Deze mix is perfect om de originele Brownies mee te maken. Vol en rijk van chocoladesmaak!

Gebruiksaanwijzing voor een vierkante bakvorm van 20x20cm: 

Meng 500 gram mix, 50 gram boter op kamertemperatuur, 2 eieren formaat L (=125gr) en 100ml water op de laagste stand in 3 minuten tot een beslag. Bakvorm met bakpapier bekleden en beslag in vorm doen. Brownie in voorverwarmde oven plaatsen en in circa 45 minuten gaar bakken op 175C. Na het afkoelen eventueel met chocoladeglazuur afsmeren.

Tip: Wil je een brownie met vulling, roer dan 65 gram noten en/of rozijnen door het beslag.

 

FunCakes Mix voor Chocolade Biscuit
Heerlijk luchtige Chocolade Biscuit (kapsel)mix. Met een echte door en door chocolade smaak.

Bereidingswijze voor een ronde bakvorm 24/26cm:

Voeg 330 gram mix, 4 eieren (=200gr) en 75ml water in een kom. Mix het beslag 8 minuten op de hoogste snelheid, daarna nog 1-2 minuten rustig namengen op laagste snelheid. Bakvorm invetten, plaats de taart in het midden van de oven op 175C (hetelucht 160C). Bak in circa 30 minuten gaar. Oven tussentijds niet openen.

 

FunCakes Mix voor Cupcakes
De FunCakes Mix is de beste mix om in een handomdraai de heerlijkste cupcakes te maken. Binnen 25 minuten op tafel! Verpakt in handige, stevige en milieuvriendelijke papieren stazak. De verpakking van 1 kilo is goed voor circa 40-50 cupcakes (standaard formaat). Uiteraard is de mix ook geschikt om gewone cake mee te bakken.


FunCakes Mix voor Royal Icing
Met deze FunCakes Mix voor Royal Icing maak je door het toevoegen van water prima icing om je taart mee in te smeren of mee te spuiten en te decoreren. Goed mixen tot je stevige pieken kunt trekken die alleen aan de uiteinden omkrullen. De Royal Icing Mix hardt uit na verwerking.

 

FunCakes Suikerbakkerspoeder
FunCakes Suikerbakkerspoeder (banketbakkerspoeder) is een poedersuiker met gedroogde glucose. Rijk en romig van smaak en met een fijnere structuur dan gewone poedersuiker. Verpakt in handige, stevige en milieuvriendelijke papieren stazak.

 

Geen producten gevonden voor deze selectie.